Declinarea de responsabilitate

Site-ul nostru oferă recomandări și link-uri către produse și servicii ale unor terțe părți. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru continutul sau disponibilitatea acestor produse sau servicii. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări fără notificare la orice recomandare sau link oferite pe site-ul nostru.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a primi comisioane pentru link-urile către produsele sau serviciile terțelor părți prezente pe site-ul nostru. Acest lucru nu influențează în niciun fel recomandările noastre sau poziționarea produselor sau serviciilor pe site.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile fiecărui produs sau serviciu înainte de a face o achiziție. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice probleme sau neînțelegeri care pot apărea în legătură cu produsele sau serviciile terțelor părți.

De asemenea, vă rugăm să rețineți că prețurile produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul nostru pot diferi de cele afișate pe site-urile comercianților terți. Vă recomandăm să verificați prețurile și disponibilitatea produselor sau serviciilor înainte de a face o achiziție.